Home » In memoriam

EPKE

1-6-2022

Op dinsdag 24 mei kreeg ik een appje van Bregje, baasje van Epke, dat ze Epke hebben moeten laten inslapen. 

Epke had een paar weken last van haar voorpoot. De dierenarts heeft Epke doorgestuurd naar een specialist. Deze kwam tot de conclusie dat Epke botkanker had in de schouder met uitzaaiïngen. De kanker was zeer agressief en er was geen behandeling mogelijk. 

Epke was een teefje uit het 1e nestje van Earke. Ze was nog geen 3 jaar oud.

Wij wensen Bregje, Nicky en hun kinderen ontzettend veel sterkte met het verlies van Epke.

 

HARTJESPUP

12-3-2022

Op donderdag 10 maart hebben wij tot ons groot verdriet het zwart/wit reutje, in overleg met de dierenarts, moeten laten inslapen. Zijn middenrif was niet voldoende ontwikkeld.

We noemden hem "hartjespup",  omdat hij een hart-tekening op zijn rugje had. Hij was een pupje van het 1e nest van ons Mieske en Mollo.

GERRITJE (SIEM)

15-3-2020

Op woensdag 4 maart kreeg ik een telefoontje van Annelies, baasje van Gerritje, dat Gerritje dinsdagavond losgeschoten was van zijn riem en aangereden is door een auto. Gerritje had zijn rug gebroken en hebben zijn baasjes de moeilijke beslissing moeten nemen om Gerritje in te laten slapen.

Gerritje heeft de stamboomnaam Siem en is met 11 weken herplaatst. Zijn nieuwe baasjes waren dolblij met hem.

Gerritje was een reutje uit het 1e nestje van Earke. Hij was haast 7 maanden oud.

Wij wensen Annelies en Bram ontzettend veel sterkte met het zo plotseling verlies van Gerritje.

BEIKE

1-12-2019

18 november kreeg ik een appje van Karin, baasje van Beike, dat Beike opgenomen was in een kliniek in Utrecht. Beike had waarschijnlijk een tumor in haar alvleesklier, waardoor ze keer op keer epileptische aanvallen kreeg. 

20 november waren de aanvallen zo heftig dat ze de moeilijkste beslissing ooit hebben genomen om haar in te laten slapen. 

Beike was een teefje uit het 1e nest van Vrouke.

Wij wensen Karin en Harrie ontzettend veel sterkte met het verlies van hun Beike.

OLE

3-7-2016

Afgelopen maandag 27 juni kreeg ik een droevig telefoontje dat Ole zondagavond door een auto is aangereden en is overleden. Ole was een reutje uit het 1e nest van Vrouke.

Wij wensen de familie Greiner veel sterkte met het verlies van Ole.