Home » Huisbezoek pups

Huisbezoek pups

Op 28 juni waren de pups van het nestje van Vrouke en Liepke een half jaar. We vinden dit een mooie leeftijd om de pups thuis te bezoeken en geven dan meteen de stambomen af.

Op zondag 30 juni zijn we dichtbij begonnen. We bleven in Noord-Brabant om Sybke op te zoeken. Mieske mocht mee en dat was erg leuk. De 2 zusjes hebben lekker samen gespeeld.

Sybke       

Sybke en Mieske

Op zondag 14 juli gingen we naar Gelderland. Daar woont Tjalle. Mieske mocht weer mee en het was wederom een dolle boel. 

Tjalle        

Tjalle en Mieske

Op dinsdag 23 juli gingen we op bezoek bij Doke. Doke wordt door zijn baasje ook wel Krolleke genoemd, hij heeft een prachtige krul in zijn staart. Doke woont ook in Noord-Brabant samen met Molle, ook een wetter. Mieske mocht weer mee en het was prachtig weer. Ze hebben verkoeling gezocht in het water. Krolleke is een echte zwemmer.

Doke (Krolleke) 

Doke en Mieske

Op donderdag 1 augustus zijn we weer naar Gelderland afgereisd. Daar woont Wiepke. Mieske mocht wederom mee. De zusjes hebben heerlijk gespeeld.

Wiepke en Mieske

Samen heerlijk stoeien.

Op zaterdag 3 augustus zijn we naar de provincie Zeeland gereden. Daar wonen Iza en Jelte. Eerst hebben we Iza bezocht. 

Iza met haar baasje

Iza en Mieske

Daarna zijn we naar Jelte gegaan. Jelte woont samen met zijn vader Liepke. Het was leuk om de papa van het hele spul weer te zien.

Mieske en Jelte

Mieske, Liepke en Jelte

Papa met zoon en dochter

Jelte en Liepke met op de achtergrond Mieske

Op donderdag 8 augustus zijn we naar de provincie Noord-Holland afgereisd. Daar woont Axel. Het was lekker weer en Axel en Mieske hebben ontzettend leuk gespeeld. Mooi om te zien.

Axel        

Axel en Mieske

Op vrijdag 9 augustus hebben we onze laatste pup bezocht. Bauke woont in Noord-Brabant samen met Nala, het kooikerhondje. 

Bauke, Mieske en Nala

Bauke en Mieske