Home » Huisbezoek pups 2e nest Earke

Huisbezoek pups

14 januari 2022 zijn de pups van het 2e nest van Earke en Douwe een half jaar oud. Dit vinden wij een mooie leeftijd om de pups thuis te bezoeken en we geven dan meteen de stamboom af. Het is altijd weer een blij weerzien voor zowel ons als de pups en de baasjes.

Zondag 23 januari 2022 zijn we naar Friesland gegaan en daar hebben we Beant en zijn baasjes een bezoekje gebracht. Beant is (nu al) uitgegroeid tot een flinke reu. Dat beloofd nog wat.

Beant

Beant aan het graven in de tuin.

 

Op de terugweg zijn we van Friesland naar de Kop van Drenthe gereden. Daar woont Birke en haar baasjes. 

Birke

Birke

 

Op donderdag 28 januari 2022 zijn we wederom naar Drenthe gereden. Daar hebben we Pyerke en Hylke bezocht. De baasjes van Pyerke hadden corona en daarom zijn we buiten en op afstand gebleven. 

Pyerke

Pyerke

 

We hebben omdat we toch in Drenthe waren Erna, de fokster van ons Vrouke, een bezoekje gebracht. We hebben daar gezellig geluncht. 's Middags hebben we Hylke een bezoekje gebracht. Hylke heeft een flinke groeisspurt gehad en staat "hoog" op de pootjes. 

Hylke

Hylke

 

Op zondag 6 februari 2022 zijn we naar Twente (Overijssel) gereden. Daar hebben we Silke en haar baasjes een bezoekje gebracht. Silke groeit op met haar grote wetterzus Hilde.

Silke

Silke met haar grote "zus" Hilde

 

Op zaterdag 19 februari 2022 zijn we in Brabant gebleven. Daar woont Jos Epke. Jos groeit op met grote broer Storm, een labrador.

Jos Epke

Jos Epke

 

Op  zondag 20 februari hebben de laatste pup van het nest bezocht. Twarres Brammetje woont samen met zijn baasjes en grote wetter/stabijbroer Dabbert net over de grens (400 mtr.) in Duitsland.

Twarres Brammetje

Twarres met zijn grote broer Dabbert

Het was een feest voor ons om "onze" pups weer terug te zien en ze thuis te mogen bezoeken. Het is ook erg mooi om te zien hoe ze zich verder hebben ontwikkeld. En we hopen ze natuurlijk allemaal weer terug te zien op de fokkersdag van de NVSW in het najaar van 2022.