Home » Huisbezoek pups

Huisbezoek pups

Op 15 februari waren de pups van Earke en Abe een half jaar. Dit vinden wij een mooie leeftijd om de pups thuis te bezoeken en we geven dan ook meteen de stamboom af. Het is fijn om de pups weer te zien en leuk om te kijken hoe ze zich verder ontwikkelen. Acht van de 9 pups hebben we mogen bezoeken, Gerritje (stamboomnaam Siem) is begin maart overleden nadat hij door een auto is aangereden.

 

Zondag 23 februari zijn we op bezoek geweest bij Meike en haar baasjes. Meike woont in Noord-Brabant. De baasjes zijn superblij met Meike. Ze doet het ook prima.

Meike       

Meike        

Op zaterdag 7 maart zijn we wederom in Brabant gebleven. We zijn op bezoek geweest bij Douwe en zijn baasjes. 

Douwe    

Douwe    

Er wordt flink geknuffeld met Douwe

Op zondag 8 maart zijn we naar Friesland gegaan. Daar hebben we Bûke en zijn baasjes bezocht. Mama Earke mocht deze keer mee. Bûke is een "kopietje" van zijn mama.

Bûke         

Bûke en mama Earke

Bûke, uitdagend naar mama Earke

 

Door het coronavirus hebben wij de bezoekjes aan de andere pups even uitgesteld.

 

Op 17 mei hebben we onze rondje "huisbezoek" weer hervat. We zijn naar Gelderland gegaan en hebben Jelle bezocht. Jelle is bij zijn papa gaan wonen. Helaas zijn ze niet lang samen geweest, Abe is eind januari gestorven. Gelukkig heeft Abe zijn zoon toch nog een beetje kunnen "opvoeden".

 

Jelle 

Jelle       

Jelle       

 

Op 24 mei zijn we in Brabant gebleven en hebben Epke een bezoekje gebracht. Epke is gaan wonen bij Sybke, haar nichtje. Sybke is een pup van het laatste nest van Vrouke, moeder van Earke. Het is leuk en mooi om te zien hoe die twee samen opgroeien.

Epke    

Epke    

De twee wetterdames kunnen samen flink spelen en stoeien. Leuk om te zien.

 

Op 12 juni hebben we Cooper bezocht. Cooper woont ook in Brabant. Cooper was het kleinste reutje van het stel maar dat is nu niet meer te zien. 

Cooper          

Cooper          

Cooper          

Op zondag 14 juni zijn we naar Zuid-Holland afgereisd, daar woont Ketie Jil. Leuk om haar en haar baasjes weer te zien.

Ketie Jil     

Ketie Jil    

Op 17 juni hebben we Luuke bezocht, haar stamboomnaam is Wopke. Luuke woont ook in Noord-Brabant. Luuke was in het begin terughoudend naar ons maar tegen de tijd dat we naar huis gingen was ze vrolijk en uitdagend.

Luuke       

Luuke          

Luuke        

Maak een Gratis Website met JouwWeb